Tips

Trendiga accessoarer för dig

En snygg halsduk, ett par trendiga handskar eller varför inte en liten flott kuvert väska. Att komplettera stilen med en trevlig accessoar är en bra idé för dig som känner att du vill piffa upp din image. Om sanningen skall fram gör ett litet tillbehör underverk för din stil.

Positiv uppmärksamhet

Halsdukar ramar in ansiktet på ett fint sätt. Och handskar drar blicken till händerna, på samma gång som de bryter av stilen på ett elegant vis. Därför är det en suverän metod att simpelt dra till sig positiv uppmärksamhet.

Ett personligt lyft

Det är inte nödvändigt att betala stora summor för att ändra utseendet när det går att hitta något som passar till stilen online. Det är snyggt att med exempelvis en rutig scarf bryta en annars enfärgad klädsel. Dessutom blir ens utstrålning mycket mer intressant med dessa attribut. Och vem gillar inte att få positiv feedback för sin stil utan att ha ansträngt sig desto mer.

Att våga vara trendig

Det är ny dag på jobbet eller skolan efter semestern, och du vill satsa på lite nya accessoarer att visa upp för kollegorna. Då kanske det känns lite pirrigt eller ovant att bära nya tillbehör. Trots det är det viktigt att våga vara trendig och följa sin inre stylist.