Litteratur och publikation

Ge ut din egen bok

Många drömmer om att ge ut sin egen bok på ett bokförlag. Tidigare var det endast stora författare som hade möjlighet att bli publicerade på bokmarknaden, men med hjälp av den nya print on demand-tekniken är möjligheterna större. Bok

Print on demand

Med print on demand trycks din bok först när någon har köpt den. Nu kan du med en liten inventering ge ut en din egen bok utan att det krävs ett stort kapital för att kunna betala för upplagan.Vulkan Media etablerade sig redan 2009 på tryckerimarknaden och har redan blivit en stor aktör inom print on demand-publiceringar. Att arbeta med ett svenskt tryckeri underlättar mycket i ditt hårda arbete med den kommande publiceringen av din egen bok. Dels kan du ha en nära kontakt med tryckeriet på svenska så att risken för missförstånd är minimal, med säkerheten att det är ett svenskt företag som håller i tryckningen och logistiken.

Välj mellan flera förmånliga bokpaket

Det är väldigt enkelt att publicera din bok tillsammans med Vulkan Media, som erbjuder färdiga bokpaket. Oavsett som du planerar att ge ut din bok i en begränsad upplaga som riktar sig till vänner och familj, eller om du har stora ambitioner om att bli nästa Jan Guillou, kan Vulkan Media erbjuda ett bokpaket som passar just dig. Annars är det väldigt enkelt att ta kontakt med förlaget och begära en offert för just din bok.

Eget förlag

Om du inte vill publicera din bok med Vulkan Media som officiell utgivare kan du enkelt skapa ett eget förlag med egen profil. Om du inte redan har en egen logotyp kan du söka inspiration på Logoponds hemsida. Som eget förlag kommer du att ha full kontroll över varje moment i processen att ge ut din helt egna bok.